GEGEVENS VERGETEN?

0

BARRELSAUNA VERHUUR

Even lekker ontspannen en helemaal zen worden in je eigen sauna. Niet voor iedereen weggelegd, denk je misschien. Guess what? Het kan dus wél! RLXD.nl brengt de voordelen van een sauna naar je toe. Letterlijk en figuurlijk. Want onze barrelsauna’s passen door een doorgang van slechts 220cm. En we halen ‘m ook weer op, zonder gedoe. Hoe RLXD is dat?!

Lekker helemaal ontspannen in je eigen achtertuin; dat kan!’ Onze barrelsauna’s zijn niet alleen leuk om naar te kijken, ze zijn ook nog eens praktisch. En dat is belangrijk. Want ‘even’ een sauna huren, is - vooralsnog - nog niet bij iedereen top of mind. En dat is precies waar wij verandering in gaan brengen. RLXD.nl maakt een sauna bereikbaar! 

sauna huren

Wat is een ‘barrel’ sauna?

Een barrel sauna heeft de vorm van een ronde ton. En dat brengt een aantal praktische voordelen met zich mee. Ten eerste is de luchtcirculatie in een barrelsauna optimaal: De ruimte is rond en daardoor volgt de warme lucht de vorm  van de ronde muren. Daardoor is een barrelsauna vrij snel op temperatuur te krijgen. Dus je hoeft geen uren te wachten (slechts 45 minuten!) en het scheelt tevens in de stookkosten.

Even afkoelen? Ook daar hebben we over nagedacht. We hebben onze barrel sauna uitgerust met zitjes aan de buitenzijde. Zodat je lekker even stoom kunt  af te blazen.

Houtgestookt
Onze barrelsauna is houtgestookt! Geniet van het knisperende haardvuurtje en de bijpassende geur voor nog meer ontspanning. Daarnaast is een houtgestookte sauna ideaal voor locaties waar geen stroom aanwezig is: We plaatsen de aanhanger, hout in de kachel en binnen no time operationeel.

Wat komt erbij kijken?
Veel mensen denken dat een (sauna) vooral heel veel gedoe is. Well, it is not! Wij leveren onze sauna’s installatieklaar af op locatie. Geen gedoe. Samen overleggen we waar je de sauna geplaatst wilt hebben. Als de sauna eenmaal is geplaatst en geïnstalleerd, dan is het het helemaal aan jou. 

 

TOP
De waardering van www.rlxd.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 23 reviews.